Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorKoceva-Chyła, Aneta
dc.date.accessioned2015-12-08T11:42:43Z
dc.date.available2015-12-08T11:42:43Z
dc.date.issued1981
dc.identifier.issn0208-614X
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11089/15227
dc.description.abstractDuring the 14 days period of development of the corn root the decrease of dry mass, ribosomal and Iow molecular RNA content was observed in the 10-mm root tip. The changes are statistically significant and they are of higher values during the first 4 days of germination. The continuous decrease of the dry mass content and RNA suggests that during the tested period of time the number of cells decreases, probably because of the reduction of the meristemic zone.pl_PL
dc.description.sponsorshipZadanie pt. „Digitalizacja i udostępnienie w Cyfrowym Repozytorium Uniwersytetu Łódzkiego kolekcji czasopism naukowych wydawanych przez Uniwersytet Łódzki” nr 885/P-DUN/2014 dofinansowane zostało ze środków MNiSW w ramach działalności upowszechniającej naukę.pl_PL
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherWydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiegopl_PL
dc.relation.ispartofseriesActa Universitatis Lodziensis. Folia Biochimica et Biophysica;1
dc.titleBadania poziomu RNA podczas kiełkowania i wzrostu korzenia kukurydzy (Zea Mays L.). II. Zmiany poziomu RNA w wierzchołku korzeniapl_PL
dc.title.alternativeThe investigation of the RNA level during germination and growth of the corn root (Zea Mays L.). II. Changes of the RNA level in the root tippl_PL
dc.typeArticlepl_PL
dc.page.number57-92pl_PL
dc.contributor.authorAffiliationUniwersytet Łódzki, Instytut Biochemii i Biofizykipl_PL


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord