• polski
    • English
  • polski 
    • polski
    • English
  • Zaloguj
Szukaj 
  •   Repozytorium UŁ
  • Archiwalne prace doktorskie UŁ | Archived UL PhD theses
  • Szukaj
  •   Repozytorium UŁ
  • Archiwalne prace doktorskie UŁ | Archived UL PhD theses
  • Szukaj
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Przeglądaj

Całe RepozytoriumZbiory i kolekcje Daty wydaniaAutorzyTytułyTematyTen zbiórDaty wydaniaAutorzyTytułyTematy

Moje konto

ZalogujZarejestruj

Odkryj

Autor
Rytter, Grażyna (1)
Tematgastronomia (1)gospodarka narodowa (1)
gospodarka socjalistyczna (1)
postęp techniczno-organizacyjny (1)... zobacz więcejData wydania1974 (1)Has File(s)
Yes (1)

Szukaj

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filtry

Użyj filtrów by uściślić zapytanie.

Wyświetlanie pozycji 1-1 z 1

  • Opcje sortowania:
  • Znaczenie
  • Tytuł (rosnąco)
  • Tytuł (malejąco)
  • Data wydania (rosnąco)
  • Data wydania (malejąco)
  • Wyników na stronę:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Warunki wprowadzenia postępu techniczno-organizacyjnego w gastronomii 

Iwińska, Krystyna (1974)
Celem pracy jest próba określenia warunków zastosowania warunków postępu techniczno-organizacyjnego w gastronomii oraz wskazanie kierunków jego rozwoju. W pracy przedstawiono gastronomię na tle handlu oraz pozostałych ...

Repozytorium Uniwersytetu Łódzkiego

Kontakt z nami | Wyślij uwagi | Deklaracja dostępności
 

 


Repozytorium Uniwersytetu Łódzkiego

Kontakt z nami | Wyślij uwagi | Deklaracja dostępności