Toggle navigation
polski
English
polski
polski
English
Zaloguj
Toggle navigation
Zobacz pozycję
Repozytorium UŁ
Wydział Filozoficzno-Historyczny | Faculty of Philosophy and History
Książki/Rozdziały | Books/Chapters
Zobacz pozycję
Repozytorium UŁ
Wydział Filozoficzno-Historyczny | Faculty of Philosophy and History
Książki/Rozdziały | Books/Chapters
Zobacz pozycję
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Szukaj w Repozytorium
W tej kolekcji
Przeglądaj
Całe Repozytorium
Zbiory i kolekcje
Daty wydania
Autorzy
Tytuły
Tematy
Ta kolekcja
Daty wydania
Autorzy
Tytuły
Tematy
Moje konto
Zaloguj
Zarejestruj
Statystyki
Przejrzyj statystyki użycia
Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.), cz. III, Ab ovo ad γάλα. Jajka, mleko i produkty mleczne w medycynie i w sztuce kulinarnej (I-VII w.)
Oglądaj/
Otwórz
Byzantina_XXVIII (2.923MB)
Okładka (388.6KB)
Data
2016
Autor
Rzeźnicka, Zofia
Kokoszko, Maciej
Metadata
Pokaż pełny rekord
URI
http://hdl.handle.net/11089/43319
Collections
Książki/Rozdziały | Books/Chapters
[1184]
Z tą pozycją powiązane są następujące pliki licencyjne:
Creative Commons
Poza zaznaczonymi wyjątkami, licencja tej pozycji opisana jest jako Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Międzynarodowe