dc.contributor.author | Gondko, Roman | |
dc.contributor.author | Rogala, Anna | |
dc.contributor.author | Michalak, Włodzimierz | |
dc.date.accessioned | 2015-11-12T07:54:36Z | |
dc.date.available | 2015-11-12T07:54:36Z | |
dc.date.issued | 1986 | |
dc.identifier.issn | 0208-614X | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11089/13547 | |
dc.description.sponsorship | Zadanie pt. „Digitalizacja i udostępnienie w Cyfrowym Repozytorium Uniwersytetu Łódzkiego kolekcji czasopism naukowych wydawanych przez Uniwersytet Łódzki” nr 885/P-DUN/2014 dofinansowane zostało ze środków MNiSW w ramach działalności upowszechniającej naukę. | pl_PL |
dc.language.iso | pl | pl_PL |
dc.publisher | Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego | pl_PL |
dc.relation.ispartofseries | Acta Universitatis Lodziensis. Folia Biochimica et Biophysica;4 | |
dc.title | Zawartość wolnych aminokwasów w mączce krylowej | pl_PL |
dc.title.alternative | The content of free amino acids in the krill powder | pl_PL |
dc.type | Article | pl_PL |
dc.page.number | 29-35 | pl_PL |
dc.contributor.authorAffiliation | Uniwersytet Łódzki, Laboratorium Nauk Biologicznych | pl_PL |