Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorGondko, Roman
dc.contributor.authorRogala, Anna
dc.contributor.authorMichalak, Włodzimierz
dc.date.accessioned2015-11-12T07:54:36Z
dc.date.available2015-11-12T07:54:36Z
dc.date.issued1986
dc.identifier.issn0208-614X
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11089/13547
dc.description.sponsorshipZadanie pt. „Digitalizacja i udostępnienie w Cyfrowym Repozytorium Uniwersytetu Łódzkiego kolekcji czasopism naukowych wydawanych przez Uniwersytet Łódzki” nr 885/P-DUN/2014 dofinansowane zostało ze środków MNiSW w ramach działalności upowszechniającej naukę.pl_PL
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherWydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiegopl_PL
dc.relation.ispartofseriesActa Universitatis Lodziensis. Folia Biochimica et Biophysica;4
dc.titleZawartość wolnych aminokwasów w mączce krylowejpl_PL
dc.title.alternativeThe content of free amino acids in the krill powderpl_PL
dc.typeArticlepl_PL
dc.page.number29-35pl_PL
dc.contributor.authorAffiliationUniwersytet Łódzki, Laboratorium Nauk Biologicznychpl_PL


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord