dc.contributor.author | Kalinowska-Żeleźnik, Anna | |
dc.date.accessioned | 2025-04-26T06:45:03Z | |
dc.date.available | 2025-04-26T06:45:03Z | |
dc.date.issued | 2022-12-01 | |
dc.identifier.citation | Kalinowska-Żeleźnik A., Program kulturalno-rekreacyjny i catering, [w:] Organizacja konferencji naukowych, Antczak M., Czapnik G. (red.), Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, Łódź 2022, s. 155-172, https://doi.org/10.18778/8220-902-0.08 | pl |
dc.identifier.isbn | 978-83-8220-901-3 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11089/55441 | |
dc.description.abstract | Program kulturalno-rekreacyjny oraz usługi cateringowe mają istotny wpływ na budżet konferencji, są ważnym czynnikiem decydującym o odbiorze wydarzenia. Decyzję dotyczące planowanych atrakcji kulturalnych oraz wyboru firmy cateringowej podejmuje kierownik konferencji, uwzględniając planowany budżet imprezy. | pl |
dc.language.iso | pl | |
dc.publisher | Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego | pl |
dc.relation.ispartof | Antczak M., Czapnik G. (red.), Organizacja konferencji naukowych, Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, Łódź 2022; | pl |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | |
dc.title | Program kulturalno-rekreacyjny i catering | pl |
dc.type | Book chapter | |
dc.page.number | 155-172 | |
dc.contributor.authorAffiliation | Wydział Biznesu, Wyższa Szkoła Bankowa w Gdańsku | pl |
dc.identifier.eisbn | 978-83-8220-902-0 | |
dc.contributor.authorEmail | akalinowska@wsb.gda.pl | |
dc.identifier.doi | 10.18778/8220-902-0.08 | |