Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorKokoszko, Maciej
dc.date.accessioned2016-08-11T11:33:35Z
dc.date.available2016-08-11T11:33:35Z
dc.date.issued2009
dc.identifier.issn1644-857X
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11089/19241
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherWydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiegopl_PL
dc.relation.ispartofseriesPrzegląd Nauk Historycznych;2
dc.titleSally Grainger, “Cooking ‘Apicius’. Roman Recipes for Today”, Blackawton, Totnes, Devon (Prospect Books) 2006, ss. 128pl_PL
dc.typeOtherpl_PL
dc.rights.holder© Copyright by Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, Łódź 2010pl_PL
dc.page.number256-260pl_PL
dc.contributor.authorAffiliationUniwersytet Łódzki.pl_PL
dc.relation.volume8


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord