Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorKokoszko, Maciej
dc.date.accessioned2016-08-16T10:52:30Z
dc.date.available2016-08-16T10:52:30Z
dc.date.issued2009
dc.identifier.issn1644-857X
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11089/19277
dc.descriptionArtykuł opracowany w związku z grantem NN 108 269 333.pl_PL
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherWydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiegopl_PL
dc.relation.ispartofseriesPrzegląd Nauk Historycznych;1
dc.subjectantykpl_PL
dc.subjectkuchnia greckapl_PL
dc.subjectgaleospl_PL
dc.subjectrekinypl_PL
dc.titleKilka słów o roli rekinów, galeoi (γαλεσί), w kuchni greckiej antyku i wczesnego Bizancjumpl_PL
dc.title.alternativeA Few Comments on the Role of Sharks, Galeoi (γαλεσί) in Ancient and Early Byzantine Greek Cuisinepl_PL
dc.title.alternativeEin Beitrag über die Rolle von Hai, Galeoi (γαλεσί) in der griechischen Küche in der Antike und in dem frühen Byzanzpl_PL
dc.title.alternativeQuelques commentaires sur un rôle des requins, galeoi (γαλεσί) en cuisine grecque de l’époque antique et du debut de l’époque byzantinnepl_PL
dc.typeOtherpl_PL
dc.rights.holder© Copyright by Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, Łódź 2009pl_PL
dc.page.number[129]-142pl_PL
dc.contributor.authorAffiliationUniwersytet Łódzkipl_PL
dc.relation.volume8pl_PL


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord