dc.contributor.author | Kokoszko, Maciej | |
dc.date.accessioned | 2016-09-19T09:43:10Z | |
dc.date.available | 2016-09-19T09:43:10Z | |
dc.date.issued | 2006 | |
dc.identifier.issn | 1644-857X | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11089/19594 | |
dc.language.iso | pl | pl_PL |
dc.publisher | Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego | pl_PL |
dc.relation.ispartofseries | Przegląd Nauk Historycznych;2 | |
dc.title | Historia kuchni antycznej i bizantyńskiej. Sos karyke (ĸαρύκη). Komentarz do „Chronografii” Michała Psellosa | pl_PL |
dc.title.alternative | The History of Ancient and Byzantine Cuisine. The Sauce karyke (ĸαρύκη). A Commentary on the “Chronography” by Michael Psellos | pl_PL |
dc.title.alternative | Die Geschichte der antiken und byzantinischen Küche. Die karike (ĸαρύκη) Soße. Das Kommentar zur „Chronographie” von Michael Psellos | pl_PL |
dc.title.alternative | L’Histoire de la cuisine antique et byzantine. Le sauce cariqué (ĸαρύκη). Le commentaire de la « Chronographie » de Michel Psellos | pl_PL |
dc.type | Other | pl_PL |
dc.rights.holder | © Copyright by Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, Łódź 2007 | pl_PL |
dc.page.number | [167]-178 | pl_PL |
dc.contributor.authorAffiliation | Uniwersytet Łódzki. | pl_PL |
dc.relation.volume | 5 | pl_PL |