Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorKokoszko, Maciej
dc.date.accessioned2016-09-19T09:43:10Z
dc.date.available2016-09-19T09:43:10Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.issn1644-857X
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11089/19594
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherWydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiegopl_PL
dc.relation.ispartofseriesPrzegląd Nauk Historycznych;2
dc.titleHistoria kuchni antycznej i bizantyńskiej. Sos karyke (ĸαρύκη). Komentarz do „Chronografii” Michała Psellosapl_PL
dc.title.alternativeThe History of Ancient and Byzantine Cuisine. The Sauce karyke (ĸαρύκη). A Commentary on the “Chronography” by Michael Psellospl_PL
dc.title.alternativeDie Geschichte der antiken und byzantinischen Küche. Die karike (ĸαρύκη) Soße. Das Kommentar zur „Chronographie” von Michael Psellospl_PL
dc.title.alternativeL’Histoire de la cuisine antique et byzantine. Le sauce cariqué (ĸαρύκη). Le commentaire de la « Chronographie » de Michel Psellospl_PL
dc.typeOtherpl_PL
dc.rights.holder© Copyright by Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, Łódź 2007pl_PL
dc.page.number[167]-178pl_PL
dc.contributor.authorAffiliationUniwersytet Łódzki.pl_PL
dc.relation.volume5pl_PL


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord