Toggle navigation
polski
English
polski
polski
English
Zaloguj
Toggle navigation
Zobacz pozycję
Repozytorium UŁ
Czasopisma naukowe | Scientific Journals
Turystyka i Hotelarstwo
Turystyka i Hotelarstwo 2002, nr 2
Zobacz pozycję
Repozytorium UŁ
Czasopisma naukowe | Scientific Journals
Turystyka i Hotelarstwo
Turystyka i Hotelarstwo 2002, nr 2
Zobacz pozycję
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Szukaj w Repozytorium
W tej kolekcji
Przeglądaj
Całe Repozytorium
Zbiory i kolekcje
Daty wydania
Autorzy
Tytuły
Tematy
Ta kolekcja
Daty wydania
Autorzy
Tytuły
Tematy
Moje konto
Zaloguj
Zarejestruj
Statystyki
Przejrzyj statystyki użycia
Zastosowanie metody SERVQUAL i jej modyfikacji w badaniu jakości usług hotelarskich. Model pięciu luk - analiza przyczyn powstawania rozbieżności
Oglądaj/
Otwórz
5. Grobelna.pdf (2.839MB)
Data
2002
Autor
Grobelna, Aleksandra
Metadata
Pokaż pełny rekord
URI
http://hdl.handle.net/11089/47185
Collections
Turystyka i Hotelarstwo 2002, nr 2
[10]
Z tą pozycją powiązane są następujące pliki licencyjne:
Creative Commons
Poza zaznaczonymi wyjątkami, licencja tej pozycji opisana jest jako Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Międzynarodowe