Show simple item record

dc.contributor.authorKompa, Andrzej
dc.date.accessioned2014-05-30T10:23:42Z
dc.date.available2014-05-30T10:23:42Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.issn1644-857X
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11089/4736
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherWydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiegopl_PL
dc.relation.ispartofseries2012, R. XI, nr 2;
dc.rightsUznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 3.0 Polska*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/pl/*
dc.subjectKulinariapl_PL
dc.subjectmody kulturowepl_PL
dc.subjectPalce lizaćpl_PL
dc.titleSprawozdanie z sympozjum Kulinaria a mody kulturowe, Łódź, 26 października 2012 r.pl_PL
dc.title.alternativeA report from the symposium Culinary Art and Cultural Trends, Łódź, 26 of October 2012
dc.title.alternativeBericht über die Tagung zum Thema „Kochkunst und kulturelle Mode”, Łódź, der 26. Oktober 2012 r.
dc.title.alternativeОтчет о симпозиум «Кулинария а культурные моды», Лодзь 26 октября 2012 г.
dc.typeOtherpl_PL
dc.page.number232-237pl_PL
dc.contributor.authorAffiliationKatedra Historii Bizancjum, Uniwersytet Łódzkipl_PL


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 3.0 Polska
Except where otherwise noted, this item's license is described as Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 3.0 Polska