dc.contributor.author | Kompa, Andrzej | |
dc.date.accessioned | 2014-05-30T10:23:42Z | |
dc.date.available | 2014-05-30T10:23:42Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.issn | 1644-857X | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11089/4736 | |
dc.language.iso | pl | pl_PL |
dc.publisher | Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego | pl_PL |
dc.relation.ispartofseries | 2012, R. XI, nr 2; | |
dc.rights | Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 3.0 Polska | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/pl/ | * |
dc.subject | Kulinaria | pl_PL |
dc.subject | mody kulturowe | pl_PL |
dc.subject | Palce lizać | pl_PL |
dc.title | Sprawozdanie z sympozjum Kulinaria a mody kulturowe, Łódź, 26 października 2012 r. | pl_PL |
dc.title.alternative | A report from the symposium Culinary Art and Cultural Trends, Łódź, 26 of October 2012 | |
dc.title.alternative | Bericht über die Tagung zum Thema „Kochkunst und kulturelle Mode”,
Łódź, der 26. Oktober 2012 r. | |
dc.title.alternative | Отчет о симпозиум «Кулинария а культурные моды», Лодзь 26 октября
2012 г. | |
dc.type | Other | pl_PL |
dc.page.number | 232-237 | pl_PL |
dc.contributor.authorAffiliation | Katedra Historii Bizancjum, Uniwersytet Łódzki | pl_PL |