dc.contributor.author | Kompa, Andrzej | |
dc.date.accessioned | 2015-06-16T13:08:58Z | |
dc.date.available | 2015-06-16T13:08:58Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.issn | 1644-857X | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11089/9793 | |
dc.language.iso | pl | pl_PL |
dc.publisher | Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego | pl_PL |
dc.relation.ispartofseries | Przegląd Nauk Historycznych;R. XII, nr 2 | |
dc.title | Sprawozdanie z sympozjum pt. Mody kulturowe: obżarstwo, smakoszostwo, ascezy jedzeniowe, Łódź, 6 czerwca 2013 r. | pl_PL |
dc.title.alternative | A report from the symposium entitled Cultural fashions: gluttony, connoisseurship, ascetic food practices, Łodź, 6 June, 2013 | pl_PL |
dc.title.alternative | Bericht über die Konferenz Kulturtendenzen: Fressgier, Feinschmeckerei, Essaszese, Łódź, der 6. Juni 2013 | pl_PL |
dc.title.alternative | Un rapport d’une réunion scientifique entitulée: Mode culturelle : gourmandise, gastronomie, ascétisme de la consommation, Lodz, 6 Juin 2013 | pl_PL |
dc.title.alternative | Отчет о симпозиуме „Культурные моды: обжорство, гурманство, ограничения в еде”, Лодзь 6 июня 2013 г. | pl_PL |
dc.type | Other | pl_PL |
dc.page.number | [305]-308 | pl_PL |
dc.contributor.authorAffiliation | Uniwersytet Łódzki, Wydział Filozoficzno-Historyczny, Instytut Historii, Katedra Historii Bizancjum. | pl_PL |