Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorKompa, Andrzej
dc.date.accessioned2015-06-16T13:08:58Z
dc.date.available2015-06-16T13:08:58Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.issn1644-857X
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11089/9793
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherWydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiegopl_PL
dc.relation.ispartofseriesPrzegląd Nauk Historycznych;R. XII, nr 2
dc.titleSprawozdanie z sympozjum pt. Mody kulturowe: obżarstwo, smakoszostwo, ascezy jedzeniowe, Łódź, 6 czerwca 2013 r.pl_PL
dc.title.alternativeA report from the symposium entitled Cultural fashions: gluttony, connoisseurship, ascetic food practices, Łodź, 6 June, 2013pl_PL
dc.title.alternativeBericht über die Konferenz Kulturtendenzen: Fressgier, Feinschmeckerei, Essaszese, Łódź, der 6. Juni 2013pl_PL
dc.title.alternativeUn rapport d’une réunion scientifique entitulée: Mode culturelle : gourmandise, gastronomie, ascétisme de la consommation, Lodz, 6 Juin 2013pl_PL
dc.title.alternativeОтчет о симпозиуме „Культурные моды: обжорство, гурманство, ограничения в еде”, Лодзь 6 июня 2013 г.pl_PL
dc.typeOtherpl_PL
dc.page.number[305]-308pl_PL
dc.contributor.authorAffiliationUniwersytet Łódzki, Wydział Filozoficzno-Historyczny, Instytut Historii, Katedra Historii Bizancjum.pl_PL


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord